31 януари, 2008

Тъжно

Вече е факт - осъдиха Стависки условно. Явно да убиеш човек карайки пил вече не е престъпление. Каквото и да напиша няма да може да опише разочарованието ми от тази държава, правителството, съдебна власт. Навсякъде корупция, шуробаджанащина и ИНТЕРЕСИ. Поне в случая си мислех, че няма да си позволят да се изгаврят, но явно и публичността на случая не уплаши никого. Направо не е истина, всичко е пародия.

2 коментара:

N group каза...

За Ставински си абсолютно прав.Истината обаче е вьв това че ние си я издьржаме тази администрация.Като се замисли човек почва да оправдава някой форми на насилие, защото то просто друг начин няма.Наглоста и безочието на политици,"бизнисмени" и разни подобни твари просто преминава всякакви граници.За жалост обаче това което е читаво не му се рови в тия лайна и просто си дига шапката и хваща гората.

Анонимен каза...

Gre6i6 pi4!Stavinski se darja kato 4ovek ,po vreme i sled katastrofata.Vqrvam 4e e razbral gre6kata si.Otivaiki v zatvora ili prodaljavaiki da pi6ete podobni statiiki poradi kakvato i da e pri4ina edinstvenoto koeto 6te se dobiete e da prevarnete o6te edin v prazno xode6to podobie na 4ovek.Ne e nujno da dokazvam 4e onova za"Zakona e slqp"ne raboti.Dostata4no e da se ogleda6 okolo sebe si!Po-vajno e sam da si otvori6 o4ite